Центробежен шредер с колектор ELEPHANT2018-04-26 10.37.38

Центробежен шредер с колектор ELEPHANT

Вече в България е и шредерът от най-тежък тип с колектор на италианската фирма: „PERUZZO“, модел: „ELEPHANT“ за трактори от 90 конски сили, на която фирма: „Дарели“ ЕООД е изключителен представител за България!

Шредерът за трева и мулчиране на клони модел ELEPHANT е от много тежък тип, работещ са електронно балансиран вал, подобен на модела Canguro Professional, но подсилен по всички елементи, включетлно по отношение на носещата конструкция и обшивката.

Използва се за коситба на растителна маса и мулчиране на клони с диаметър от 6-7 cm, и за последващо събиране на всички обработени растителни маси, с възможност за разтоварване на площадка или директно в ремаркета с голям капацитет. Високото ниво на разтоварване гарантира лесното използване на ремаркета или камиони с по-голям капацитет.

Използването на тази машина гарантира безпроблемна и капацитетна работа за дълги работни часове, на неравномерна почва и терени. Особено подходяща за работа на общински обекти, паркове, алеи, пътища от общинската или републиканската пътна мрежа, летища, земеделски площи, лозя, овощни градини, горски масиви и други.

ВИДЕО: https://www.youtube.com/watch?v=UnUjTs2Aft4